вівторок, 24 січня 2012 17:51

Зірку фільму "Той, хто пройшов..." називають українським Джонні Деппом

Зірку фільму "Той, хто пройшов..." називають українським Джонні Деппом

Українські кінокритики відзначили хорошу гру акторів у стрічці Михайла Іллєнка "Той, хто пройшов крізь вогонь".

"Іллєнко відкрив нове обличчя — Дмитра Лінартовича. Має великий потенціал, дуже харизматичний", - сказав кінокритик Володимир Войтенко про виконавця головної ролі. Він зіграв радянського льотчика з Полтавщини, який став вождем індіанського племені у Канаді.

Дмитру Лінартовичу 33 роки, він є актором київського муніципального театру "Київ". Його батько — Кость Лінартович є режисером дубляжу багатьох українських перекладів іноземних фільмів. Дмитро займається дубляжем у якості актора.

"Озвучував "Я-легенда" Вілла Сміта, Джастіна Тімберлейка у "Часі", Ештона Кетчера у "Одного разу в Лас-Вегасі", - зазначив Лінартович.

Глядачі називають його українським Джонні Деппом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Той, хто пройшов крізь вогонь" номінуватимуть на "Оскар"

"Після прем'єри підбіг класний такий малий років десяти, каже: "Ти так на Джонні Деппа схожий". Більше відгуків про свою роль ще не чув. Дуже важлива думка батька. У дитинстві багато ким хотів стати, і льотчиком також. Під час зйомок одного з батькових фільмів, часто їздили на аеродром. Дивився на літаки й думав, як би круто було би стати льотчиком. Робота актора якраз дозволяє спробувати себе у різних професіях. Керувати літаком не навчився, сам підняти літак не ризикну. На знімальному майданчику працював консультант, який пояснював потрібні для кадру деталі. Коли керуєш літаком-винищувачем, тулуб має бути прикутим до крісла. Якщо нахилишся вліво, літак рухатиметься за тобою. Рухається тільки голова і права рука на штурвалі", - зазначив Лінартович і додав, що у майбутньому хотів би зіграти Володимира Великого.

Зараз ви читаєте новину «Зірку фільму "Той, хто пройшов..." називають українським Джонні Деппом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі