субота, 19 лютого 2011 16:26

Офіс Тимошенко постійно охороняють 10 депутатів - "бютівець"

Офіс Тимошенко постійно охороняють 10 депутатів - "бютівець"

У БЮТ склали графік чергувань у своєму офісі через запланований напад СБУ. Про це сказав "бютівець" Андрій Павловський у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Після цієї всієї історії ми склали графік чергувань. І по 3-4 години чергує нова і нова група депутатів. У кожній по десять чоловік", - зазначив він.

За словами політика, чергування проходить цілодобово.

"І цієї ночі ми були на Турівській. І будемо це робити в найближчі дні, бо небезпека залишається все одно. Я чергував учора і буду в понеділок зранку", - зазначив він.

І додав, що "бютівці" не будуть вибачатися перед СБУ.

"За що? Зранку в п'ятницю прийшло чотири людини. Пред'явили свої посвідчення. Сказали, що вони співробітники СБУ. Назвали, що з управління "К". Це контррозвідка. Старший серед них офіцер повністю назвався. То що після цього ще казати?", - обурився він. "Сказали, що є доручення від керівництва. Прийшли, щоб вилучити обладнання з нашого партійного офісу. Ніби-то це пов'язано з кримінальними справами, відкритими проти Юлії Володимирівни. Хіба це нормально?"

Нагадаємо, вчора з'явилася інформація від "бютівців", що їхній столичний офіс на Турівський планує захопити СБУ. Пізніше там заявили, що жоден співробітник спецслужби не відвідував офіс партії "Батьківщина". СБУ має намір провести всебічне розслідування інциденту і хоче публічного вибачення від БЮТ за наклеп.

Зараз ви читаєте новину «Офіс Тимошенко постійно охороняють 10 депутатів - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути