неділя, 26 лютого 2012 17:54

Спадкоємці Тимошенко, Тягнибока та Яценюка націлились прогнати Януковича з політики

Спадкоємці Тимошенко, Тягнибока та Яценюка націлились прогнати Януковича з політики

Активісти молодіжних структур партій "Батьківщина", "Фронт змін", "Свобода" та "Народний Рух України" заявили, що президент Віктор Янукович повністю втратив довіру української молоді протягом двохрічного терміну перебування при владі.

Як наслідок, політики розпочинають національну молодіжну кампанію "ВСТАВАЙ!" із головним завданням виведення з української політики Януковича та його команди.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Народного Руху, з цієї нагоди завтра, 27 лютого, під Адміністрацією президента молоді люди у формі спеціально-підготовленого дійства планують спільно виставити команді Януковича червоні картки та пояснити, за що він їх отримує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу присвятили виставку "Політичний дурдом в Україні"

Зокрема, будуть названі конкретні обіцянки, дані молоді, від яких голова держави відступився у своїй діяльності та сконцентрувався на зовсім інших завданнях.

"Янукович повністю втратив довіру молоді, зрадивши її протягом двохрічного терміну перебування при владі", - відзначили у Русі.

За словами активістів, кожний, хто приєднається до акції, матиме змогу також виставити свою червону картку Януковичу та вказати причину, за що він її дає президенту.

 

Зараз ви читаєте новину «Спадкоємці Тимошенко, Тягнибока та Яценюка націлились прогнати Януковича з політики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути