субота, 29 жовтня 2011 15:30

Тимошенко пропонувала Тігіпку стати прем'єром - Кужель

Тимошенко пропонувала Тігіпку стати прем'єром - Кужель

Якби віце-прем'єр, лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко після першого туру президентських виборів відкрито підтримав Юлію Тимошенко, у нас була б інша країна.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказала його колишня заступниця в партії Олександра Кужель.

"Тимошенко пропонувала Тігіпку стати прем'єром. Була серйозна і розмова, і гарантії. Вони обоє дніпропетровські, знайомі давно. Не знаю, чому Сергій Леонідович прийняв інше рішення. Він прекрасно розумів, що там за команда (у Партії регіонів. — "ГПУ"). Мене запитували: чому підтримувала "Регіони" у 2004-му, 2007 роках? Але ж я працювала тоді з іншими людьми. Я і зараз із повагою ставлюся до Володимира Рибака, братів Клюєвих, Володимира Сівковича, Володимира Яцуби, Юрія Мірошниченка, Олександра Лавриновича. Але не можу прийняти методику роботи розумного, системного Льовочкіна (керівник адміністрації Януковича. — "ГПУ"). Балога (очолював Секретаріат президента Ющенка. — "ГПУ") там і поруч не стояв в умінні все робити і ніде не світитися", - зазначила вона.

Треба було цінувати здобутки "помаранчевої влади", вважає Кужель.

"Розумію тепер свого друга-вченого із Москви. Я йому казала: "Ой, ці помаранчеві". А він: "Цінуй те, що ви маєте. Згадаєш це, якщо стане так, як у нас". Тепер згадую: бізнес відбирають, мітинги розганяють, опозиція і не тільки у тюрмі. Януковичу є що захищати. Не тільки "Межигір'я". Його син Олександр зараз входить у десятку найбагатших людей України. Звідки у стоматолога такі гроші?

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пропонувала Тігіпку стати прем'єром - Кужель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути