четвер, 25 серпня 2011 18:51

"Футболісти "Літекса" трохи сором'язливі" - Пенєв
13

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

У середу, 24 серпня, наставник болгарського "Літекса" Любослав Пенєв провів передматчеву прес-конференцію. Сьогодні його підопічні зіграють матч-відповідь четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти київського "Динамо". Перша зустріч суперників завершилася з рахунком 2:1 на користь команди Юрія Сьоміна.

На зустріч з пресою Пенєв прийшов у супроводі прес-аташе свого клубу та перекладача. Відсутність гравця команди не пройшла не поміченою повз увагу нечисленних українських та болгарських репортерів.

Декотрі журналісти пожертвували спілкуванням з наставником "Літекса" заради матчу Ліги чемпіонів "Рубін" — "Ліон".

"У заявці на прес-конференцію не було такої вимоги, - пояснює ситуацію Пенєв. - Наші гравці перебувають у 30 метрах звідси. Якщо хтось потрібен, він може легко прийти. Але справа у тому, що футболісти "Літекса" трохи сором'язливі. Щоб прийти їм потрібне запрошення."

І без допомоги одного з підопічних Любо чудово впорався сам. Пенєв тримався спокійно, говорив багато і цікаво, жартував і називав українських журналісток "панянками".

"Я такий - оптимістичний і усміхнений. Незалежно від ситуації я завжди залишаюся відкритим для людей. Перед будь-якою грою намагаюся донести до команди свій настрій на вдалу гру і перемогу. Я знаю, що "Динамо" є фаворитом нашої зустрічі, але у нас теж є шанси."

Наставник "Літекса" додав, що вже повністю визначився зі складом на гру. Головне — уникнути травм під час тренування. Болгарською це звучало, як уникнути "контузій". Журналісти змовницьки переглядались, але Пенєв зрозумів у чому річ і російською додав "травм".

Ще українські репортери намагалися вивідати назву шоколадних батончиків, які "Літекс" вказав у своєму райдері (кількістю 30 штук).

"Я сподіваюся, що наші гравці віддадуть всі сили під час матчу. Для відновлення їм знадобиться шоколад," - назви Пенєв так і не розсекретив.

Поки тривала прес-конференція гравці встигли повним складом вийти на поле стадіону "Динамо". Спочатку футболісти, розташувавшись колом, вислухали тренера, а потім почали розминатися. Виглядали вони так само як і їх наставник — спокійні і веселі. Тим часом, Любо зі своїм помічником пасували один одному м'яч.

Поєдинок "Динамо" - "Літекс" розпочнеться сьогодні о 20:00. Пряма трансляція матчу пройде на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Футболісти "Літекса" трохи сором'язливі" - Пенєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути