Ексклюзиви
четвер, 16 червня 2011 06:00

Ярославський готовий узяти Кассано

Харківський "Металіст" хотів би придбати в італійського "Мілана" форварда Антоніо Кассано, 28 років. Нападаючий, який цього року став чемпіоном Італії, може залишити клуб через високу конкуренцію в лінії атаки, де грають Златан Ібраґімович, Алешандре Пато, Робіньйо та Філіппо Індзаґі.

Кассано прийшов до "Мілана" взимку із "Сампдорії". Основним гравцем "червоно-чорних" він не став, здебільшого виходячи на заміну. Але й за таких умов устиг провести чотири голи у 16 матчах. Проте, якщо форвард і надалі починатиме матчі на лаві запасних, то  може не потрапити до заявки італійської збірної на Євро-2012 — про це попередив головний тренер апеннінців Чезаре Пранделлі.

— Мені дуже імпонує гра Кассано, — каже власник "Металіста" Олександр Ярославський, 51 рік. — Звичайно, я хотів би бачити його у своїй команді.

У "Мілані" Кассано платять 2,8 млн євро на рік.

— Захмарного контракту я йому не пропонував би, а реальний — будь ласка, — усміхається Ярославський. — Готовий дати пристойні гроші, якби італієць забив 25 голів за сезон. А якщо ні — почнеться розлад у колективі. Скільки б дав за трансфер "Мілану"? Чим менше, тим краще. А взагалі нам треба оборону посилювати. Кілька потенційних новачків уже ведемо. Звідки? Яка різниця. Головне — що футболісти кваліфіковані.

Зараз ви читаєте новину «Ярославський готовий узяти Кассано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути