понеділок, 19 січня 2009 18:25

Олена Лукаш народила від Григорія Ілляшова

Народний депутат від Партії регіонів 32-річна Олена Лукаш минулого тижня не ходила на засідання Верховної Ради. Учора вона народила дівчинку. Ім"я батька дитини приховує. Раніше обіцяла, що вони одружаться після пологів.

— Олена колекціонує фігурки янголят. Можливо, подаруємо щось пов"язане із цим, — розповідає її колега по фракції Олена Бондаренко, 34 роки. — Народження дитини — це поява янголятка в сім"ї. Може, підберемо якийсь веселий костюмчик.

У Партії регіонів знають ім"я майбутнього чоловіка Лукаш і батька її дитини — це теж нардеп-"регіонал", генерал-майор Служби безпеки України 43-річний Григорій Ілляшов.

Родом він із Луганщини. До 2004-го очолював міське управління СБУ в Ялті. Потім президент Леонід Кучма перевів його на роботу в Луганськ — нібито на прохання тодішнього голови Луганської облради Віктора Тихонова. Останній нині теж є нардепом від "Регіонів". Тихонов був знайомий із батьком Ілляшова, коли той був прокурором у Луганську.

Під час помаранчевої революції Ілляшов увійшов до складу обласного виконавчого комітету, який узяв під контроль владу в регіоні. Тоді Луганська облрада розглядала питання про створення Південно-східної автономної республіки. Провели з"їзд у Сіверськодонецьку.

Лукаш у той час була адвокатом, представляла у Верховному суді інтереси кандидата у президенти Віктора Януковича. Після перемоги Віктора Ющенка Ілляшов посаду начальника Луганської СБУ втратив, а Лукаш довелося захищати в суді Тихонова за сепаратистський сіверськодонецький з"їзд. 2006-го обоє стали нардепами за списками Партії регіонів. А напередодні Дня незалежності того ж року Ілляшов отримав від президента звання генерал-майора.

За час роботи в парламенті шостого скликання він жодного разу не виступав.

Зараз ви читаєте новину «Олена Лукаш народила від Григорія Ілляшова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути