Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 14:02

БЮТ: Росія не воює з Грузією, а виконує миротворчу функцію

БЮТ: Росія не воює з Грузією, а виконує миротворчу функцію

Україна повинна дуже зважено віднестися до питання грузино-осетинского конфлікту, не роблячи різких заяв із цього приводу.

Про це повідомив народний депутат України від БЮТ Валерій Писаренко, коментуючи заяву МЗС України про те, що Україна готова в рамках міжнародних дипломатичних зусиль внести свій внесок до мирного врегулювання ситуації в Південній Осетії.

"Адже в цьому конфлікті зіткнулися інтереси братських Україні народів. Я впевнений, що в цей нелегкий для конфліктуючих сторін період і МЗС, і президент займуть зважену позицію для того, щоб наша країна у жодному випадку не залишила сумний осад від заяв, які звучатимуть з боку України", - додав політик.

На його думку, "в України в цьому конфлікті повинна бути одна позиція: поганий мир кращий за хорошу війну. Саме такі заклики робитимуть всі країни світу щодо цього конфлікту".

В той же час Писаренко відзначив, що про втручання Росії в грузино-осетинский конфлікт мова не йде.

"На території Південної Осетії знаходиться миротворчий контингент Росії, там могли знаходитися миротворчі контингенти України і будь-яких інших країн. Тут мова йде тільки про миротворчі функції, і я упевнений, що саме такими вони і будуть під час конфлікту", - резюмував співбесідник Інтермедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ: Росія не воює з Грузією, а виконує миротворчу функцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути