понеділок, 26 січня 2009 19:47

Тимошенко прийде сьогодні на Свободу слова поговорити про відставку Стельмаха

Тимошенко прийде сьогодні на Свободу слова поговорити про відставку Стельмаха
В понеділок, 26 січня, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко і провідні політики і експерти візьмуть участь в програмі Свобода слова на телеканалі ICTV.

Під час програми, як очікується, підніматиметься питання протистояння в українській владі, яке, як стверджують організатори заходу, "ще більше розпалено газом".

Крім того, учасники програми обговорять можливість і доцільність розгляду Радою національної безпеки та оборони України газового питання і спробують відповісти на питання, хто контролюватиме газові та фінансові потоки в умовах кризи.

Окрім цього, буде обговорена новина сьогоднішнього дня - відставка глави Національного банку України.

Як повідомлялося, сьогодні на позачерговому засіданні Верховна Рада відмінила свою ухвалу від грудня 2004 року про призначення Володимира Стельмаха головою Нацбанку. Разом з тим, Рада відмовилася відмінити ухвалу про звільнення Сергія Тігіпка з посади голови НБУ від 16 грудня 2004 року.

Верховна Рада розгляне питання обрання голови Національного банку України наступного тижня, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко прийде сьогодні на Свободу слова поговорити про відставку Стельмаха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути