неділя, 21 листопада 2010 22:23

"Динамо" вдома не змогло обіграти "Металіст"

"Динамо" вдома не змогло обіграти "Металіст"

Харківський "Металіст", який зіграв у гостях (!) внічию з київським "Динамо", не лише зміцнив лідерство "Шахтаря", а й підтвердив, що готовий боротися за "срібло" і Лігу чемпіонів.

Турнірне становище зобов'язувало команду Мирона Маркевича в матчі з "Динамо" в першу чергу НЕ програти (що особливо важливо з психологічної точки зору) і лише в другу - перемогти. Так що завдання-мінімум харків'яни успішно вирішили, а що до завдання-максимум, то турнірний шлях довгий. Вся боротьба за друге місце ще попереду і у "Динамо", яке лихоманить залишиться в пасиві втрачена можливість відірватися від прямого конкурента на своєму полі ... До речі, команда Олега Лужного не може виграти в чемпіонаті вже три (!) матчі поспіль. Цей факт варто запам'ятати.

Що до самої гри, то це просто класичний випадок, коли суперники поставили результат вище за видовище. Особливо це стосується "Металіста", який діяв ну майже як колишнє "Динамо" проти іменитих суперників в кращі роки виступів на європейській арені. Головне - не пропустити, а там будь що буде. І адже дійсно за всі 90 хвилин гри кияни так і не змогли створити біля воріт харків'ян жодного небезпечного моменту! Пропущений м'яч гості "привезли" самі собі за допомогою Романчука, який грубо помилився біля своїх воріт.

Справедливості заради, "металісти" теж не блищали в атаці, забивши рівно стільки, скільки зуміли створити - з пенальті, який також "привіз" майже на рівному місці Сілва. Був ще один 11-метровий, організований головним "динамівським" артистом Мілевським на пару з арбітром Сіренко (один граціозно "зобразив", а іншого це дуже вразило), але з якоїсь вищої справедливості сам же головний герой епізоду цей пенальті не реалізував.

"Металіст" не програв. "Срібна гонка" триває. А "Шахтар" вже дуже далеко ...

2010-11. Чемпіонат України. 2-й коло. 18-й тур.

"Динамо" - "Металіст" 1:1 (1:1)

Голи: Гусєв О., 31 (1:0); Девіч, 35 (1:1)

"Динамо": Коваль М.; Попов; Данило Сілва; Леандро Алмейда; Бетао; Ель-Каддурі; Вукоєвич; Єрьоменко (Гармаш, 74), Михалик, Гусєв О.; Мілевський

"Металіст": Дишленкович; Бордіян; Обрадович; Папа Гуйє; Романчук; Фініньо (Пшеничних, 81); Шелаєв; Девич (Олійник, 62); Валяєв; Хав'єр; Тайсон (Кайта, 90)

Попередження: Михалик, 34 Гусєв О., 53 - Бордіян, 36; Обрадович, 40

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вдома не змогло обіграти "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути