пʼятниця, 17 травня 2024 14:34

Вийшов третій сезон "Бріджертонів": які події розгортаються у перших серіях

Вийшов третій сезон "Бріджертонів": які події розгортаються у перших серіях
На Netflix вийшов третій сезон американського серіалу "Бріджертони" Фото: kinofilms

На Netflix з'явився довгоочікуваний третій сезон американського серіалу "Бріджертони".

У новій частині події розгораються навколо героїні Пенелопи Фезерінгтон, яка прагне зустріти справжнє кохання.

У третьому сезоні Пенелопа Фезерінгтон планує нарешті вийти з тіні своєї матері та сестер. Для цього дівчина вирішила знайти чоловіка та вийти заміж. З Європи саме повернувся Колін Бріджертон. Він допомагає своїй подрузі дитинства стати бажаною нареченою та знайти чоловіка. Проте під час їхнього спілкування Колін розуміє, що у нього з'являються почуття до Пенелопи.

У цей час на шлюбному ринку з'являється Франческа Бріджертон. Цього року наймолодша з сестер дебютує, як завидна наречена. Однак дівчина має дещо інші погляди на пошук коханого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "20 днів у Маріуполі" покажуть по телевізору: коли дивитися

Натомість Крессіда Каупер, яка нібито не має шансів зустріти гідного чоловіка, несподівано показує іншу сторону свого характеру. Водночас королева Шарлотта та леді Денбері будують вдалі весільні партії.

16 травня Netflix презентував лише першу частину сезону, до якої увійшло чотири серії. Решта чотири епізоди можна буде побачити після 13 червня. Тоді шанувальники історії про Бріджертонів дізнаються, чи будуть Колін та Пенелопа разом.

Перший сезон серіалу вийшов у 2020 році. Він знятий за мотивами романів-бестселерів Джулії Квінн. Одразу після прем'єри серіал став справжнім хітом серед кіноманів. У всіх сезонах події розгортаються у Лондоні епохи Регенства. Усі історії у серіалі вигадані.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов третій сезон "Бріджертонів": які події розгортаються у перших серіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути