субота, 14 березня 2009 20:43

Український бомонд влаштував свій показ мод на Fashion Week (ФОТО)
28

Плавчиня Клочкова в новому образі
Луї Віттон Клочкової за $700
Ваннікова з новою зачіскою
ВІА Гра Надя Мейхер та новоспечена танцівниця Катя Осадча
В перший день Ukrainian Fashion Week вітчизняний бомонд прийшов подивитися на колекції сезону осінь-зима 2009-2010 від Лілії Пустовіт, Вікторії Гресь, Олексія Залевського та Ольги Громової. Київська тусовка на фешн-уік прийшла не тільки обновки для себе приглянути, але й покрасуватися власними аксесуарчиками. Хто вихвалявся новою зачіскою, хто новим вбранням, а хто дорогими прикрасами.
Так, правчиня Яна Клочкова з"явилася з новою зачіскою. Оновлена спортсменка стала схожою на свою подругу Лілю Подкопаєву з її новим образом. Крім того Яна покрасувалася своєю хоча і не новою, але стильною сумочкою Луї Віттон, яка коштує не менше $700.
Свою нову зачіску засвітила прес-секретарка президента Ірина Ваннікова.

Порадувала своєю присутністю новоявлена ВІА Гра Надя Мейхер. Співачка прихопила із собою свого сина Ігоря, якого вона не часто виводить у люди. Грановська виглядала дуже скромно та стильно: мінімум макіяжу та прикрас. Єдине, що було не надто скромним в її гардеробі це сумочка з відкритим еротичним підтекстом. Окрім сумочок та зачісок, зіркова тусовка світила дорогими прикрасами.
Так донька екс-президента Леоніда Кучми, а за сумісництвом дружина мільярдера Віктора Пінчука Олена Франчук шикувала зі стильним годинником від Boucheron. За її Ellipse Anniversaire, виготовлений з білого золота та інкрустований безліччю діамантів, на офіційному сайті фірми просять майже $36 тисяч. Руку дружини бізнесмена Ігоря Воронова і навіть телеведучої Тетяни Рамус прикрашав Pierre Kunz "всього" на сто тисяч вічно зелених доларів дорожчий за годинник Олени Франчук. Бажаючим мати такий же хронограф з білого 18-каратного золота, ремінцем з крокодилової шкіри, прошитим вручну і платиновим циферблатом, радимо вже починати пошуки чоловіка – бізнесмена, який погодиться викласти за Ronde Tourbillon Volant $136 тисяч. І якось зовсім в цю тусовку не вписувався Діма Коляденко зі своїм годинником фірми Nemesis за 80 баксів. Проте волохаті груди хореографа прикрашав золотий хрест. Може екс-чоловікові Білик просто не вистачило грошей на дорогий годинник?
Перший день закінчився, але тиждень моди ще триває. Цікаво чим ще будуть дивувати наші селебретіз?

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Український бомонд влаштував свій показ мод на Fashion Week (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути