середа, 18 квітня 2012 11:52

Курт Кобейн не встиг видати сольний альбом перед смертю

Курт Кобейн не встиг видати сольний альбом перед смертю
Фото з сайту ru.iccup.com

Колишній гітарист групи Hole Ерік Ерландсон заявив, що лідер групи Nirvana Курт Кобейн перед смертю записав матеріал для сольного альбому. Про це повідомив портал NME.

За словами Ерландсона, працюючи над піснями, Кобейн рухався в "цікавому напрямі". Сольна платівка, за словами гітариста, могла б стати для Курта власним "Білим альбомом" (мова йде дев'ятий студійний диск The Beatles, на якому вийшли такі пісні, як "Back in the USSR", "Helter Skelter", "Happiness Is A Warm Gun" і "Blackbird").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідера Oasis визнали найкращим вокалістом усіх часів

Музикант повідомив, що Кобейн підготував для сольника кавер на чиюсь пісню, проте не став уточнювати, про яку саме композицію йдеться. Ерландсон не знає, чи будуть сольні пісні Кобейна коли-небудь представлені широкій аудиторії.

За свою кар'єру Курт Кобейн встиг випустити три студійні альбоми з групою Nirvana - "Bleach" (1989), "Nevermind" (1991) і "In Utero" (1993). Він наклав на себе руки 5 квітня 1994 року в віці 27 років.

Зараз ви читаєте новину «Курт Кобейн не встиг видати сольний альбом перед смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі