Ексклюзиви
вівторок, 01 квітня 2014 15:15

У Києві показують унікальні мультимедійні шедеври десятьох геніїв Відродження
5

"Ренесанс: епоха геніїв" - унікальна мультимедійна виставка, яка зібрала образи найбільш значних шедеврів десяти найвідоміших Майстрів епохи Відродження.

Ці картини, що знаходяться у численних музеях різних країн світу, об'єднали у мультимедійну постановку, що складається з епізодів, кожен з яких присвячений творчості одного з геніїв Ренесансу. Відвідати виставку можна в столичній "A-Gallery".

Потужний сервер синхронізує численні зображення зі звуком і проектує образи на стіни галереї, які від підлоги до стелі перетворюються в єдиний величезний мультимедійний екран. Транслюється виставка близько 45 хвилин.

Картини, гравюри і графіки Леонардо да Вінчі, Мікеланджело, Рафаеля, Сандро Боттічеллі, Тіціана, Караваждо - буквально оживають на очах відвідувачів завдяки особливостям проекції, анімації, цифрових спецефектів, а також музичного супроводу, яке включає в себе різні композиції - від автентичних мелодій XV століття, до сучасної інтерпретації відомих класичних творів.

Працюватиме виставка до 1 травня. Галерея знаходиться в ТРЦ "ART MALL", що по вулиці Заболотного, 37. Вартість квитка - 40-60 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві показують унікальні мультимедійні шедеври десятьох геніїв Відродження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі