пʼятниця, 28 березня 2014 11:13

Через перелом хребта Олексій Ткаченко не може рухатися —терміново треба гроші для курсу реабілітації

Через перелом хребта Олексій Ткаченко не може рухатися —терміново треба гроші для курсу реабілітації

Олексій Ткаченко з травмою хребта проходить курс лікування у Черкаській лікарні №3. Хлопець півроку прикутий ліжка, після того як на велосипеді потрапив під вантажівку. Для відновлення має пройти курс реабілітації, на який треба біля 160 тисяч гривень.

Олексій родом з Нечаївка Черкаського району. Гроші на лікування збирають родичі і друзі, але потрібну суму зібрати не можуть.
"У листопаді торік Олексій повертався з роботи. Їхав велосипедом з Черкас у село Нечаївку за 20 км. Попав під вантажівку. Як те сталося не пам'ятає. Швидку йому викликали свідки, бо водій вантажівки навіть до нього не підійшов. Грошей на лікування не дав, навіть не поцікавився його станом", - розповідає сестра Олексія Олена Лижова.
З переломом хребців шийного відділу Олексій три місяці був підключений до дихального апарату.
"У нього був перелом хребця С5 шийного відділу, він був повністю роздроблений, зачеплений четвертий і шостий хребець. На п'ятому хребці поставили титановий імплантант. Півтора місяці тому брат почав дихати сам. Він не відчуває тіла від грудей. Руки працюють по лікоть. Пальці ледве згинаються. Натиснути кнопку на ноутбуку не може, не може сам їсти. Сидіти сам теж не може. Іноді садимо самі, але починає паморочитися голова. Йому треба пройти курс реабілітації. Планували їхати у Саки, що в Криму, але така ситуація, що туди не поїдемо. Тепер шукаємо інший центр. Перші три тижні, коли лежав у нейрореанімації у день на ліки йшло до півтори тисячі гривень. Лікарі нам казали, що не проживе навіть п'ять днів. Тоді казали, що сам дихати не буде. Але диво щоразу ставалося. Вся наша сім'я молиться. Батьки прості робітники, мама санітарка у лікарні, а батько майстром у школі працює. Треба біля 160 тисяч гривень. Самі таку суму не зберемо, почали спродувати все з дому. Будемо вдячні всім, хто допоможе повернути нам Олексія до життя".

Телефон сестри Олексія Олени: 0977703493
Допомогти Олексієві Ткаченку можна перерахувавши гроші на картку Приватбанку № 5168 7572 2063 1545 (на ім'я матері хлопця Ткаченко Світлани Олександрівни).

Зараз ви читаєте новину «Через перелом хребта Олексій Ткаченко не може рухатися —терміново треба гроші для курсу реабілітації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути