понеділок, 02 листопада 2009 09:19

У Бухаресті госпіталізовано 40 учасників конференції

У Бухаресті госпіталізовано 40 учасників конференції

У Румунії на популярному гірському курорті Сінайя закрили готель через 40 випадків зараження людей вірусом грипу А (H1N1), передає Associated Press.

Тут проходила міжнародна студентська конференція з права, в якій брали участь 260 осіб з 31 країни. Лікарі уточнили, що 40 осіб з середньою і важкою формами захворювання доставлені до лікарень Бухареста.

За інформацією лікарів, початковим носієм вірусу була учасниця з Португалії, яка два дні відмовлялася від госпіталізації.

На минулому тижні несподіване і значне зростання - на 50% - кількості хворих на свинячий грип (A/H1N1) було відзначено у Великій Британії.

Епідемія свинячого грипу (він же каліфорнійський грип) почалася і в Україні. На сьогодні ця хвороба підтверджена у 14 осіб, четверо з яких померли.

Всього станом на 17:00 неділі, 1 листопада, в Україні кількість хворих на грип і ГРЗ, збільшилася до 191 тисячі людей, повідомило Міністерство охорони здоров"я.

Від епідемії свинячого грипу і ГРЗ померли 60 людей.

Зараз ви читаєте новину «У Бухаресті госпіталізовано 40 учасників конференції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути