пʼятниця, 26 серпня 2011 11:33

У Мукачеві горіла меблева фабрика
7

Фото: Фото: www.mukachevo.net

Вчора о пів на четверту по обіді в Мукачеві на Закарпатті зайнявся цех меблевого підприємства "ЕНО-Меблі. Лтд". Пожежу гасили півтори години.

"О 15.22 у пожежну зателефонували з вулиці Свалявської. Туди одразу ж виїхали чотири пожежні машини міста. Ще три під'їхали з Ужгорода, Сваляви та села Дерцен. Гасили пожежу півтори години. Повністю ліквідували загорання о пів на дев'яту вечора. За цей час вигоріло 750 квадратних метрів крівлі тирсосховища та 500 кубометрів тирси. Її складували для подальшого застосування для обігріву цехів підприємства", - розповів співробітник Центру пропаганди УМНСУ в Закарпатській області Федір Філіп.

Поки тривала ліквідація пожежі працівники міліції перекрили автодорогу.

В управлінні МНС кажуть, причину загорання поки не встановили.

"Версію, що тирсосховище зайнялося від замкнення електропроводки, виключаємо, бо цех не був під'єднаний до електромережі. Зараз на підприємстві працюють співробітники дослідно-випробовувальної лабораторії УМНС та науково-дослідно-експертно-криміналістичного центру УМВС. Вони мають з'ясувати причину та підрахувати збитки".

На підприємстві припускають, що пожежа могла виникнути через спекотну погоду.

"Кілька днів на вулиці стоїть страшенна спека. А в цеху лежала суха тирса. Не виключено, що загорання сталося саме через погоду", - сказала адміністративний директор підприємства Марія Шепа.

Зараз ви читаєте новину «У Мукачеві горіла меблева фабрика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути