понеділок, 21 березня 2011 22:02

ДАІ дали вказівку перешкоджати учасникам "автомобільного маршу"?

ДАІ дали вказівку перешкоджати учасникам "автомобільного маршу"?

У Луганську ДАІ перешкоджала деяким учасникам "Автомобільного маршу протесту" виїхати з міста.

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив народний депутат від БЮТ Михайло Волинець.

"Бютівець", зокрема, розповів, що автоколона з Луганську ще не встигла виїхати, як даішник зупинив одну машину і заявив: "У нас орієнтировка на те, що цей автомобіль збив світлофорний стовп".

"Але жодних пошкоджень на автомобілі не було. Автомобіль увесь час перебував на площі в присутності представників міліції, звідки виходила колона... Мені довелось телефонувати і пояснювати працівникам ДАІ, що в цьому випадку їхні іграшки не потрібні, тому що люди сьогодні настільки обурені, що готові за собою тисячі повести", - сказав Волинець.

Він нагадав, що 25 квітня дві автоколони з'єднаються у Києві на Європейській площі. За його словами, у цій акції беруть участь медики, учителі, гірники, підприємці.

"Деякі є членами незалежних профспілок. Тобто входять до Конфедерації вільних профспілок, яку я очолюю. Кілька місяців назад і підприємці, і представники незалежних профспілок вчителів, лікарів, гірників підписали угоду про співпрацю, про захист інтересів людей найманої праці. Ми боремось сьогодні проти закриття шкіл, лікарень, скорочень в охороні здоров'я робочих місць, проти пенсійної реформи, яку започаткувала влада", - уточнив опозиціонер.

Нагадаємо, сьогодні близько 50 вантажних і легкових авто вирушили зі Львова протестним автопробігом. В цей час з Луганська також стартувала колона автомобілів. Вони вирушили до Києва з всеукраїнською акцією "Автомобільний марш протесту".

У кожному місті до мітингувальників приєднуватимуться місцеві автомобілісти. Там проводитимуться мітинги та зустрічі-обговорення. 25 березня всі учасники автопробігу зустрінуться у Києві на Європейській площі. Там відбудеться спільний мітинг-протест під гаслом "Відбери у олігархів Україну, поверни її громадянам!"

Зараз ви читаєте новину «ДАІ дали вказівку перешкоджати учасникам "автомобільного маршу"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути