пʼятниця, 28 березня 2014 18:48

"Крим деградував 23 роки" - у мережі оприлюднений "темник" для російських телеканалів

Автор: https://twitter.com/barabanch
 

Від журналістів російських телеканалів вимагають розповісти, що Крим деградував, коли належав Україні. Про це свідчить фото "рекомендацій" до підсумкових програмах, яке виклав в Твіттері спецкорр російської газети ""Коммерсант" Ілля Барабанов, пише Lb.ua.

Зокрема, вимагають від журналістів роз'яснити, що "за 23 роки перебування в складі незалежної України Крим з вини київської влади в основному деградував", а "мета російської влади зараз - забезпечити становлення нового життя на півострові, привести Крим до загальноросійських стандартів щодо якості життя".

"Розгребти "авгієві стайні", залишені українською владою, відразу не вийде; але робота в цьому напрямку ведеться, і результати кримчани будуть відчувати щодня", - рекомендується ЗМІ говорити росіянам.

Також тележурналістів просять "активно включитися в роботу з пропаганди літнього відпочинку в Криму: близько, безпечно, у своїх".

У рамках висвітлення ситуації на Україні рекомендується звернути увагу телеглядачів на "атмосферу беззаконня, наростаючий хаос: нацисти на ключових державних постах, МВС паралізовано страхом (всі грізні слова після загибелі О.Музичко залишилися тільки словами), розгул криміналу, що дуріє від власної безкарності, зростання злочинності під виглядом Майдану", а також на наростаючі проблеми української економіки.

Зараз ви читаєте новину «"Крим деградував 23 роки" - у мережі оприлюднений "темник" для російських телеканалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути