Ексклюзиви
субота, 08 жовтня 2011 13:29

Опозиціонерам нагадали, як вони змінюють свої рішення

Опозиціонерам нагадали, як вони змінюють свої рішення

Представник президента в парламенті, "регіонал" Юрій Мірошниченко припускає, що до другого читання законопроекту щодо гуманізації економічних злочинів опозиція може внести свої поправки. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Але не виключаю, що цього і не буде. Тому що заяви з боку опозиції були суперечливі. Я чув, що ніякі зміни "БЮТ-Батьківщина" не підтримає, що вони вважають: має бути лише виправдальний вирок (у справі Тимошенко — ред.), і на компроміси в цьому плані вони йти не готові. Вони критикували законопроекти, пов'язані із амністією, але потім за них голосували. Якою буде їхня політична поведінка, ми побачимо на наступному тижні під час проходження законопроекту між першим і другим читанням. Якщо будуть внесені поправки, значить їх політична воля полягає в тому, щоб принаймні піднімати це питання, якщо ні – тоді вони не вважають це за потрібне", - зазначив політик.

Депутат наголосив, що президент включив до тексту законопроекту все, що вважав за необхідне, і не буде втручатися в роботу Верховної Ради. За його словами, Партія регіонів не розглядає такий підхід, коли для конкретної людини ухвалюється окремий закон.

Коментуючи заяви представників опозиції про те, що Янукович впливає на Печерський суд, Мірошниченко зауважив: "У нас в країні є свобода слова і свобода думки. Я вважаю заслугою президента, що він дозволяє критикувати себе і ставиться до цього терпимо. Навіть такі різкі заяви не супроводжує правовими реакціями. Я маю на увазі, що дехто міг подати до суду".

Нагадаємо, що Верхвона Рада прийняла президентський законопроект про декриміналізацію економічних злочинів у першому читанні.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонерам нагадали, як вони змінюють свої рішення ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути