пʼятниця, 07 жовтня 2011 13:47

Партія регіонів не підтримує декриміналізацію "статті Тимошенко"

Партія регіонів не підтримує декриміналізацію "статті Тимошенко"

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді на сьогоднішній день не підтримує змін або ліквідації статті Кримінального кодексу України, за якою судять екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, заявив голова фракції Олександр Єфремов.

"Наша позиція така, що ми зміни або ліквідацію цієї статті на сьогоднішній день не підтримуємо", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

У той же час, "регіонал" зазначив, що зараз на розгляді в парламенті в другому читанні знаходиться президентський законопроект щодо гуманізації кримінальної відповідальності за економічні злочини, і в опозиції є можливість внести свої пропозиції щодо зміни цієї статті до другого читання.

"Якщо наші колеги подадуть відповідні пропозиції в цей законопроект за цією статтею, то вони будуть розглянуті в залі", - сказав він.

Єфремов не зміг спрогнозувати, чи підтримає такі пропозиції опозиції його фракція.

"Чи змінить свою точку зору наша фракція з цього питання? Не знаю, можливо, через тиждень або через 2, коли буде розглядатися це питання, ми повернемося до його розгляду, будуть якісь інші аргументи, ми їх розглянемо", - зазначив він .

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів не підтримує декриміналізацію "статті Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути