субота, 11 лютого 2012 18:49

Тягнибок сподівається на Донбасі здобути 5% голосів виборців

Тягнибок сподівається на Донбасі здобути 5% голосів виборців

10 лютого в Донецьку глава ВО "Свобода" Олег Тягнибок зустрівся зі своїми шанувальниками. "Свободівець" представив місцевим шанувальникам киянина Юрія Ноєвого, якому довірено керувати передвиборною компанією партії і розповів про свої плани.

"Свобода" в Донецькій області має шанс набрати значно більше голосів в порівнянні з минулими виборами. А з урахуванням кількості виборців, тут навіть невеликий відсоток може дорівнювати великому відсотку на Західній Україні", - сказав Тягнибок.

Він заявив, що в Донбасі його підтримують як мінімум 5% виборців.

"5 - 8%, на таку цифру ми можемо розраховувати навіть з урахуванням крадіжки голосів. Через соціальні мережі та в партійну канцелярію сьогодні ми отримуємо чи не найбільшу кількість листів з Донбасу, тут число наших прихильників зростає як ніде", - похвалився "свободівець".

Він так само заявив, що факельні ходи та інші акції "Свободи" в Донбасі, які останнім часом не обходилися без сутичок і бійок, працюють на зростання популярності партії.

"Вийти на вулицю з патріотичними гаслами - це прояв відчаю і протесту молоді. Політтехнологами ці ходи не виписані, зате вони щирі. А наскільки високий ефект від цих акцій - ви собі навіть цього не уявляєте", - зауважив Тягнибок.

Він запевнив, що в передвиборній лінії "Свободи" на Сході України і на її Заході не буде ніяких відмінностей.

"Різниця між Сходом і Заходом тільки в тому, що там була окупація однієї держави, а тут - інша окупація, - сказав Тягнибок. - А проблеми, про які я чую, зустрічаючись з людьми в Донбасі і у Львові одні й ті ж: соціальна несправедливість, бандитська влада, приниження національної гідності. Ми можемо подобатися чи ні, але ми завжди однакові - і не будемо лукавити в Донецькій області. Наприклад, не станемо переходити на російську мову агітації, ми не будемо мінятися. Адже в тому і проблема, що перед виборами лідери партій говорять одне, а в парламенті інше. Ми не будемо мінятися", - наголосив Тягнибок.

На зустріч з лідером "Свободи" прийшло більше ста донеччан. За словами Юрія Ноєвого, кількість членів партії в Донецькій області всього 50 чоловік, в той час як у Донецьку "свободівців" не більше 20. Однак, число шанувальників, як упевнений Нойовий, більше в сотні разів.

В ході зустрічі кілька людей попросили записати їх в члени партії.

"У "Свободі" за бабло не можна стати членом партії. Умови прийому дуже жорсткі. Багатьом ми відмовляємо, тому що хочемо бути впевнені в членах нашої партії", - пояснив Ноєвий.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок сподівається на Донбасі здобути 5% голосів виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

200

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути