середа, 01 лютого 2012 18:07

Львівські люди Тягнибока, Тимошенко та Яценюка підписали угоду про об'єднання

Львівські люди Тягнибока, Тимошенко та Яценюка підписали угоду про об'єднання

Сьогодні голови обласних організацій "Свободи" , "Батьківщини" та "Фронту змін" підписали Угоду про спільні дії опозиції на Львівщині, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Сьогодні ми проголошуємо координацію дій трьох обласних організацій політичних партій у Львівській області для боротьби з антинародним режимом Януковича та його представниками на місцях", - заявив голова львівської обласної партійної організації "Батьківщина" Роман Ілик.

Проте на питання, за що саме він має претензії до ставленика Януковича, губернатора області Михайла Костюка, Ілик відповіді не дав.

"Ми наголошуємо, що єдиним опонентом для об'єднаних сил опозиції є чинний режим і ті політичні сили, які його уособлюють, - відзначив голова обласної організації "Фронту змін" Степан Кубів. - Тому ми відмовляємося від публічної взаємної критики та декларуємо принципи взаємоповаги і взаємного непоборювання між опозиційними політичними силами".

Політики заявили, що головною метою є виведення реальних людей на вулиці для протестів та пікетів. Також опозиціонери пообіцяли провести в Раду чесних та достойних людей, хоч і не уточняли кого саме.

"Найгірше, що може бути – це те, що під прикриттям опозиційних сил до нового парламенту можуть прийти чергові тушки, - зауважила голова обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех. – Бути конкретною опозицією дуже не просто. Але ми сьогодні закликаємо не говорити,а робити!"

Зараз ви читаєте новину «Львівські люди Тягнибока, Тимошенко та Яценюка підписали угоду про об'єднання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути