пʼятниця, 13 січня 2012 20:08

У Донецьку Януковичу побажали швидше зайняти місце Тимошенко

Сьогодні, 13 січня, в Донецьку близько 50 місцевих активістів ВО "Свобода" і партії Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" протестували проти продажу газотранспортної системи України.

Учасники мітингу біля пам'ятника Тарасу Шевченку тримали в руках плакати "Ні - здачі ГТС!", "Ні - продажу землі!".

"Вони торкнулися двох наших стратегічних об'єктів - української землі та газотранспортної системи. Земля, яка завжди була символом душі українського народу. Вони розуміють, що на майбутніх виборах їм треба підкуповувати людей, а для цього потрібні гроші. На жаль, вони опустилися і в моральному, і у фактичному плані. Не допустимо здачі національних інтересів України!", - закликав голова обласної організації "Громадянської позиції" Олександр Гевелєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині білборд з Януковичем закидали яйцями

За його словами, продаючи газотранспортну систему, влада продає незалежність України, а "вона коштує набагато більше, ніж пачка купюр".

"Ціна нашої незалежності - тисячі і тисячі життів українців, які за цю незалежність боролися. Сподіваюся, влада скоро досягне свого краху. Для цього є два шляхи - народне повстання і парламентські вибори. Не віддавайте голоси за ПР, і її сателітів: "Сильну Україну" і комуністів. І тоді дуже скоро Віктор Федорович виявиться там, де зараз перебуває Юлія Володимирівна - у колонії", - сказав представник ВО "Свобода" Артур Шевцов.

Учасники акції закінчили півгодинний мітинг криками "Ганьба!".

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку Януковичу побажали швидше зайняти місце Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути