четвер, 22 вересня 2011 08:33

Олег Кононов 20 хвилин роздавав автографи у Полтаві

Олег Кононов 20 хвилин роздавав автографи у Полтаві

Львівські "Карпати" в 1/16 фіналу Кубка України перемогли на виїзді команду другої ліги "Полтаву" - 0:1. Єдиний гол у переможців забив захисник Борха Гомес.

"Карпати" розпочали матч без кількох гравців основного складу. У запасі залишився захисник Тарас Петрівський, півзахисники Артем Федецький і Михайло Кополовець, нападник Лукас. Гра напіврезервним складом давалася львів'янам дуже важко. У першому таймі вони майже не створювали моментів.

Небезпечним був лише удар Гурулі на 5 хвилині, коли м'яч пролетів поруч зі стійкою воріт. Натомість футболісти "Полтави" могли забивати двічі: на 8 хвилині з вигідної позиції не влучив у ворота нападник господарів Євген Радіонов, а у середині тайму невдало з лінії штрафної пробив півзахисник Роман Фатій.

У другому таймі тренер "Карпат" Олег Кононов випустив основного нападника Лукаса. За перші 15 хвилин після перерви гості тричі могли вразити ворота полтавців. Та удари Ощипка, Лукаса і Зеньова були трохи неточними.

"Полтава" свій шанс мала на 62 хвилині. Та з двох метрів у порожні ворота не змогли забити одразу двоє нападників – Євген Радіонов і Максим Зеленевич. Перший у вирішальний момент послизнувся, а другий не зміг обробити м'яч.

Ближче до середини тайму "Карпати" значно посилили тиск на ворота суперника, на полі з'явився Артем Федецький. І на 73 хвилині гості забили. Після розіграшу кутового і серії рикошетів м'яч відскочив до захисника Борхи Гомеса, який несильним ударом переграв голкіпера – 0:1. Решту часу львів'яни дисципліновано грали в обороні, довго розігрували м'яч на своїй половині поля. А господарі фізично підсіли. Гра так і закінчилася мінімальною перемогою "Карпат".

Після фінального свистка львівські футболісти побажали полтавцям наступного сезону грати вже у першій лізі. А головний тренер "Карпат" Олег Кононов 20 хвилин роздавав автографи кільком десяткам вболівальникам.

Зараз ви читаєте новину «Олег Кононов 20 хвилин роздавав автографи у Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути