Путін дотиснув Лукашенка. Білорусів можуть відправити в Україну на забій

Вибір поки у них є. Своїх дітей, чоловіків, батьків та братів вони ще можуть урятувати

Найближчими днями білоруська армія може вступити у війну проти України. Путін дотиснув Лукашенка, і білорусів відправлятимуть в Україну на забій. Як гарматне м'ясо. Білорусів кидають в Україну після того, як наші Збройні сили перебили Рязанське ВДВ, 150 стрілецьку Ідрицько-Берлінську ордена Кутузова дивізію, Кантемирівську дивізію, Таманську дивізію, Псковських десантників та кадирівських тіктокерів. Залишки останніх вже повернулися до Чечні, залишивши в Україні вбитих однополчан.

Тепер, мабуть, Путіну і Лукашенку здалося, що настав час кинути в Україну білорусів.

Білоруські військові не мають бойового досвіду, не відчувають ненависті до українців та не мотивовані для проведення військових дій проти України. Але Лукашенко виконує свої зобов'язання перед Путіним. І це призведе до першої війни за всю історію відносин українців та білорусів.

При цьому нам відомо, що білоруські рядові військові та цивільні білоруси проти цього. Але Лукашенку начхати. Адже не його Коля воюватиме в Україні і не його Колю повернуть додому в труні. Ні, додому у трунах поїдуть звичайні білоруси, які підкоряться волі Лукашенка. Так, українські воїни знищать будь-якого окупанта, з Росії він, Чечні чи Білорусі. Тож вибір за білорусами. І або вони стануть гарматним м'ясом Путіна, або не підуть воювати проти України.

Жаліти білорусів, які прийдуть в Україну зі зброєю в руках, ніхто не буде. Їх утилізуватимуть

Жаліти білорусів, які прийдуть в Україну зі зброєю в руках, ніхто не буде. Їх утилізуватимуть. А потім їхні мами, дружини, сестри та діти їх ховатимуть. Якщо білоруси не хочуть ховати своїх дітей, чоловіків, батьків і братів, то нехай забирають їх із армії чи не дають іти воювати. Вибір поки що у білорусів є. І своїх дітей, чоловіків, батьків та братів вони ще можуть урятувати. Але часу у білорусів дедалі менше.

Робіть вибір, білоруси! Поки ще можете.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі