Відкладати – не працює. Пʼять тез, що допоможуть почати просто зараз

Трохи дисципліни та маленькі кроки кожного дня здатні творити дива

Позитивна мотивація – не зовсім моя тема. Моя – твереза та іноді не дуже комфортна.

Перше: ми не сконструйовані для сидіння 6-8 годин. Просто більше рухайтеся. Хто офісний – ходіть за водою, до колег, в туалет, на інший поверх – куди завгодно. Кожну годинку. Хто вдома – вигадайте собі справ. Чи просто запам'ятайте термін forest bathing. Японські колеги впевнені, що час на природі лікує.

Ви не зрозумієте цінність здоров'я, аж поки не втратите його

Друге: ви не зрозумієте цінність здоров'я, аж поки не втратите його. Згадайте когось, в кого таке сталося. Не треба мотивувати себе, трохи дисципліни та системи на кшталт "щось для себе кожен день". Тренування, дихальні вправи, більше овочів та фруктів, вода замість інших рідин, 7-8 годин сну, повільні вечір чи ранок.

Третє: відкласти короткі задоволення – це хелсі крок. Так працює дешева дофамінова пастка пошуку та винагороди. Алко, солодке, геймінг, порно, швидкий кредит тощо. Вкладайте довгостроково. В здоров'я, щастя та приємне виконання дій в цьому напрямку.

Тіло – дзеркало вашого ставлення до себе

Четверте: тіло – дзеркало вашого ставлення до себе. Не очікували? Беріть відповідальність. Відкладати – не працює, з літа, з понеділка, після перемоги, після дня народження. Працює зараз, інакше прокинетесь, а пройшло два-три роки – це пф.

П'яте: відбудується все тільки вашими руками, мозком та часом.

Часу так багатьом не вистачало. Наразі часу в багатьох вистачає. Перетворіть час на дію.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі