Молоко сприяє зародженню низки захворювань? Розбираємося

Топ по лейцину – усі продукти молока корів. Потім курка, яловичина, свинина, тунець, сі-фуд

Клітина реагує багато стимулів (чинники зростання, поживні речовини, гормони та інших). У результаті активується ферментний комплекс mTOR. Вважається, що хронічна активація сприяє зародженню та прогресуванню низки захворювань. Найшвидші продукти - молоко та молоко у складі (сухе молоко у шоколаді, батончиках), усі похідні.

Молоко - не просто їжа, субстанція з функцією "виростити", представляє найскладнішу ендокринну систему сигналів, що активує mTORС1 через спеціальні материнські передавачі, що отримуються з молока, які контролюються лактаційним геномом ссавців.

У джерелах веганів достатньо для життєдіяльності тіла

Гіперстимуляція mTORC викликається не одним лейцином, а комплексом (гіперкалорійність, надлишок цукру, загальний надлишок білка, надлишок омега-6, постійні перекушування та ін.). Але лейцин – основний посил. Топ по лейцину – усі продукти молока корів. Потім курка, яловичина, свинина, тунець, сі-фуд (кальмари зокрема). Багато в пшениці та соєвому протеїні. Менше, але є в цілісному тофу, бобових, арахісі, кунжуті, яйцях та високобілкових горіхах. У джерелах веганів достатньо для життєдіяльності тіла і складно "перебрати", тому вони в раціоні є і часто, як повноцінні легкі білкові джерела.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі