Сезон шипшини: готуємо диво-напій для детоксу та від застуд

Якщо хочеться чогось солоденького, раджу випити настій із шипшини – ви одразу відчуєте, що потяг до цукру зник

Даю найкоротший гід шипшиною, що складається з пʼяти основних пунктів.

По-перше, шипшина – це і є "високі дози вітаміну С з біофлаваноїдами". Айхерб не доїде, на біотус та інших розмели – будь ласка, користуйтесь тим, що дарує природа.

Дістаємо, заварюємо.

По-друге, готуємо правильно: промити водою, залити в термосі окропом на ніч, пити наступного дня. Роздробити до волокон і залити на 10 хвилин – не те.

Шипшина відмінно працює з жовчовідтоком, допомагає печінці робити природний детокс, добре працює із запаленнями шлунково-кишкового тракту

По-третє, шипшина відмінно працює з жовчовідтоком, пісочком сечової системи, допомагає печінці робити природний детокс, добре працює із запаленнями шлунково-кишкового тракту (особливо слизових шлунка і кишківника і всі -іти: гепатити, холецистити, гастрити).

Четверте: чудово регулює кортизол і працює з вуглеводним обміном (хочеться печивко – випили чашку шипшини – перехотілося печиво) як буквально, так і в довгостроковій перспективі, нормалізує рівні цукру.

І, нарешті, п'яте: шипшина – чудове питво в період епідемій. Без меду та цукру. Просто настій.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі