четвер, 23 листопада 2006 20:00

Боделана знайшли в Санкт-Петербурзі

 

Екс-мер Одеси Руслан Боделан живе в Санкт-Петербурзі. Винним себе не вважає, але повертатися не поспішатиме. Про це він заявив в інтерв"ю телеканалу "НТН".

Боделан розповів, що не хоче, аби його, як Щербаня брали на поруки або як Курочкіна заарештували.

- Я лежав досить тривалий час в московському шпиталі. А потім вже, коли розвернулася вся ця, вибачите за вираз, чехарда, я вирішив залишитися тут, - сказав він.

Колишній високопосадовець не приховує своє місцезнаходження.

- Це ні для кого не є секретом. Я сьогодні знаходжуся у Санкт-Петербурзі. Тут працюю. Я ніяк не можу зрозуміти, про що йдеться з погляду звинувачення в злочинах або ще щось. Тому що я на протязі майже року намагаюся через суд запитати, в чому ж я винен, - сказав Боделан.

- Я маю достатньо підстав не вірити нашому правосуддю. Але, все ж таки, вважаю, що не всі судді у нас такі, що вирішують неправильно. А багато хто керується законом. Щоб саме суд визначився і сказав - у чому ж Боделан винен, а в чому не винен, - додав він.

Нагадаємо, колишнього мера Одеси Боделана досі розшукують в Україні. Його звинувачують у зловживанні владою і нанесенні збитку міському бюджету Одеси в сумі понад 600 тис. грн.

Він також навмисно в інтересах третіх осіб, усупереч вимогам рішення виконкому Одеської міськради уклав договір із ТОВ "Біла акація" про передачу в тимчасове користування земельних ділянок комунальної власності для встановлення спеціальних конструкцій реклами.

За матеріалами: "НТН", "Газета по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Боделана знайшли в Санкт-Петербурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути