пʼятниця, 19 березня 2010 12:32

Британська сова навчилась кататись на скейтборді (ФОТО)

Автор: The Telegraph
 

Біла сова з розплідника в британському графстві Кент навчилася кататися на скейтборді, пише 19 березня The Daily Telegraph.

Здібності сови на прізвисько Елбі були виявлені, коли господар розплідника приніс її до місцевого торгового центру, щоб збирати пожертви на утримання птахів.

За словами 73-річного Брайана Макстеда, який керує розплідником Folkestone Owl Sanctuary, підліток з скейтбордом зупинився подивитися на сов і поставив дошку на підлогу поруч з Елбі. Сова прокинулася і моментально встрибнула на скейтборд, а підліток повіз її кататися на дошці.

Елбі так сподобалося кататися, що Макстед придбав для сови особистий скейтборд. Птах виробила власну техніку управління засобом пересування: вона налітає на дошку зверху і штовхає її, а потім маневрує за допомогою рухів крил. Коли скейтборд зупиняється, Елбі злітає, робить кілька кіл навколо дошки і знову штовхає її. Як розповів журналістам Макстед, здібності Елбі залучають у розплідник багато відвідувачів.

У розплідник Брайана Макстеда потрапляють сови, які не можуть жити в дикій природі через травми, а також домашні птахи, від яких відмовилися власники. Одночасно в розпліднику можуть жити до 50 сов.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Британська сова навчилась кататись на скейтборді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути