Не просто біженці. Медведчуківські "кроти" розхитують Європу

Під виглядом утікачів з України в Європу прибули проросійські пропагандисти. Та чи затишно їм там, де немає "скрєп"?

Der Spiegel: українці є серед ворогів Європи й України та агентів Кремля в ЄС. Німецький Der Spiegel зафіксував, що в Німеччину як "українські біженці" проникли і агенти Кремля з медведчуківського пулу. І зараз займаються тією ж кремлівською пропагандою, що й всі роки перед тим, але вже на німецьку і європейську авдиторію.

Медведчук платить їм за участь у його русі "Другая Украина" та за розповіді на західну аудиторію про "нацистський режим у Києві", "загниваючий Захід", "необхідність тиску на Україну заради припинення вогню"...

Обміняний Медведчук, як повідомили Der Spiegel "експерти зі шпигунства", нібито шалено вдячний за це Путіну, тому й заснував новий прокремлівський рух "Другая Украина", який декларує необхідність повернення незалежної України до складу Російської імперії. І свій пул втікачів з України використовує для посилення російського впливу в Європі.
"Медведчук платить їм за участь у його русі "Другая Украина" та за розповіді на західну аудиторію про "нацистський режим у Києві", "загниваючий Захід", "необхідність тиску на Україну заради припинення вогню", "жорсткий примус до військової служби" та інші наративи, пропаговані Кремлем".

Але одному з медведчуківського пулу найбільше не пощастило: Der Spiegel попалив "політолога" Кирила Молчанова. Той успішно втік до Німеччини, але зараз вже в Росії. Причина просто феєрична: за його словами, "йому було незручно через розвішані у всіх містах прапори ЛГБТ". Молчанов переконаний в своїй неземній красі і весь час боявся, що повз нього не зможе спокійно пройти жоден представник ЛГБТ, тому не витримав і забрав свою дупу до скрєпної Росії? Чи це така специфічна прапоробоязнь?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі