Криваві звички Путіна: нудить навіть друзів

У спогадах експрем'єра Італії є примітна згадка про полювання з Путіним. Сильвіо Берлусконі пережив огиду й шок, не розуміючи, маніяк той - чи просто мисливець?

Corriere della Sera друкує інтервʼю з колишнім соратником премʼєра Сильвіо Берлусконі Фабріціо Чіккітто, в якому той ділиться подробицями дружби з Путіним. Чіккітто розповідає, що особисто чув від покійного Берлусконі про їхнє спільне полювання на оленів. Одразу згадуєш класичне голлівудське кіно з Робертом де Ніро "Мисливець на оленів". Але якщо герой де Ніро відмовився стріляти в оленя, то Путін не лише вистрілив, але й особисто розчленував убитих тварин.

Сильвіо розповів, що Путін сказав йому: "Сільвіо, давай сходимо на полювання". Я подумав: "Полювання? Я ніколи не торкався гвинтівки". Але він наполягав, і я пішов із ним. Коли ми приїхали до лісу, він дав мені рушницю. Мені стало тривожно. Коли ми йшли снігом, він побачив двох оленів і сказав мені, щоб я прицілився до одного з них: "Це твій. Стріляй". Я дав йому зрозуміти, що краще померти, аніж стріляти. Тоді він вистрілив і вбив обох оленів. Він глянув на мене із задоволенням: "Сьогодні я запропоную тобі незвичайну їжу".

Він четвертував тварину і вирізав у неї серце. Потім він попросив людину з супроводу подати йому дерев'яну тацю, передав мені і поклав на неї шматок м'яса, що стікає кров'ю: "Це буде незвичайна їжа". Я мав шок. Я сховався за деревом, і мене знудило"

Він пішов схилом до тварин, тримаючи в руках ніж. Він четвертував тварину і вирізав у неї серце. Потім він попросив людину з супроводу подати йому дерев'яну тацю, передав мені і поклав на неї шматок м'яса, що стікає кров'ю: "Це буде незвичайна їжа". Я мав шок. Я сховався за деревом, і мене знудило". Тиша після цієї розповіді тривала кілька нескінченно довгих секунд. Поки Берлусконі не зробив висновок: "Можливо, це просто звичка мисливця".

Ще є сумніви, що це серійний вбивця і маніяк?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі