середа, 24 квітня 2024 11:00

Дружина Решетніка показала, як її 90-річний дідусь активно проводить час з правнуками
7

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Дружина українського ведучого Григорія Решетніка - Христина - поділилась, як її 90-річний дідусь проводить час з дітьми.

У своєму Instagram блогерка опублікувала кадри, на яких чоловік грав з правнуками в бадмінтон. Крім цього позував з зірковою родиною на спільних фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач раптово схуд і поділився, як йому це вдалося: фото до та після

"Неймовірна людина, вчитель з української мови та літератури, письменник і просто найкращий дідусь і прадідусь. Ми щасливі, що ти даруєш нам своє тепло, обійми, знання. Ти - енциклопедія, що знає відповіді на всі запитання. Боже, пишу це і не віриться, що мені так пощастило. Дідусю, найцінніші моменти, коли ми разом всією великою родиною збираємось на свята з тобою. Будь нам здоровий іще багато років. І нехай гра в бадмінтон не закінчується ніколи", - написала Решетнік.

Українська співачка Катерина Бужинська поділилась архівними фото свого весілля з болгарським бізнесменом Димитаром Стойчевим. Зірка зазначила, що вони відзначають десяту річницю шлюбу. Святкувати подружжя вирішило за кордоном. Разом з дітьми вони відправилися на море.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Решетніка показала, як її 90-річний дідусь активно проводить час з правнуками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути