середа, 30 листопада 2011 15:42

Ольга Сумська за зраду отримала ляпаса від колишнього чоловіка

Ольга Сумська за зраду отримала ляпаса від колишнього чоловіка

Ольга Сумська з першої зустрічі зрозуміла, що стане дружиною Євгена Паперного, який був на 16 років старшим за неї.

"Ми з ним зустрілися в кулуарах театру ім. Лесі Українки, я подивилася на Женю і в цю секунду я зрозуміла, що я стану його дружиною і я народжу йому дітей", - зізналася акторка у програмі "ТСН.Особливе" на телеканалі "1+1".

Паперний став для молодої акторки і коханим чоловіком, і вчителем, а іноді і вихователем.

"Коли ми виходили з дому на репетицію, я просто її кидав і тікав сам. Казав: "Я буду вчасно, а ти як хочеш". Вона мене потім наздоганяла, надягаючи на ходу шмотки. Таким макаром виховував її, щоб у неї була дисципліна", - поділився спогадами актор.

Коли у подружжя народилася донька Антоніна, відомий артист Паперний взяв на себе усі хатні клопоти і робив усе, аби дружина займалася кар'єрою.

"Сам сповивав, навіть ночами чергував, щоб Ольга відпочивала. Тому що була велика роль у неї, дуже складна. Я максимально брав на себе турботу про дитину", - зізнався Євген

Цей шлюб розпався через 4 роки. Відверто про причини розлучення почали говорити лише тепер.

"Коли були такі прояви агресії, я не могла зрозуміти, як в людині може поєднуватися таке відчуття батьківства, такий сім'янин і такий от агресор, якого він видавав на-гора. Коли людина не зловживає, це золота людина. І треба сказати, що дуже важко позбавитися залежності", - зауважила Сумська.

Євген Паперний у своїх спогадах менш стриманий. Версія розлучення від колишньої дружини його обурює. Актор натомість поділився своєї версією.

"Зробив їй ляпаса, коли вона мене зрадила, і коли я дізнався про це, і коли ще при цьому вона назвала мене козлом. Звісно я заліпив їй так, що вона відлетіла. От і все. Я вдарив тоді, коли вона це заслужила. І не шкодую", - переконує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська чекає, коли їй запропонують повінчатись

Зради Ольги актор не пробачив і досі. Хоча зізнався, що і сам робив так само.

"У мене це було. І не раз. І не рідко було. Бажано, щоб дружини про це не знали. Але це не секрет, коли артисти закохуються. Це нормальне абсолютно явище", - підкреслив Паперний.

Зі своєю теперішньою дружиною Тетяною Євген живе уже більше 20 років. Каже, що зараз відчуває себе по-справжньому щасливим: "З Танею ми живемо душа в душу. І я дуже радий, що сьогодні дім - це моя фортеця".

Сама ж Сумська зізналася, що те, що колись відчував Паперний, тепер відчула і вона.

"Нехай не ображається Женя. Адже в житті все відбувається за принципом бумерангу. І те, що колись я його образила, той біль, який я нанесла Жені, він повернувся сторицею до мене", - пояснила акторка.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська за зраду отримала ляпаса від колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути