пʼятниця, 26 квітня 2024 14:37

Українська блогерка заявила, що Путін "нагинає весь світ"
3

Анна Алхім
Фото: instagram.com/anya.alkhim
Анна Алхім
Анна Алхім

Скандальна блогерка Анна Алхім назвала президента РФ Володимира Путіна, який почав повномасштабну війну проти України, найвпливовішим політиком. У 2020-му жінка вже виявляла прихильність до диктатора.

В інтерв'ю Славі Дьоміну вона наголосила, що не збирається вибачатися за свої заяви.

"Я не перепрошувала, тому що не вважаю за потрібне за це просити вибачення. У мене є чітка позиція щодо Путіна, зрозуміло, що він г*ндон. Ну так, я захоплювалася. А потім мене змусили за це виправдовуватися. Я так була вихована. Я сказала, що я не знаю нікого впливовішого і сильнішого, ніж він. Я дійсно так думала", - заявила Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На тлі загиблих героїв під російський трек: блогерка Алхім оскандалилась новим відео

Водночас, зірка мережі не розуміє, чому ніхто не може зупинити його і війну в Україні.

"Третій рік війни йде і люди досі підлаштовуються. До нас прилетіла ракета, ми дали відповідь і потім за цю відповідь ми розгрібаємо ще два тижні. Звідки такий вплив і звідки така влада, що він нагинає весь світ? Ну як? Чому це не може зупинити весь світ?", - видала блогерка.

Раніше Алхім назвала "д**ілами" жителів Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Закарпатської областей. Вона виклала репост відео, у якому написано, що жителі заходу України – це завод дебілів під назвою "Чому не державною?". Їй не сподобалося те, що в цих регіонах люди спілкуються українською мовою і можуть вимагати цього від гостей з інших регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Українська блогерка заявила, що Путін "нагинає весь світ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути