пʼятниця, 22 грудня 2023 09:36

Віна Дізеля звинуватили в сексуальному насильстві

Американського актора Віна Дізеля звинуватили в сексуальному насильстві. Його колишня помічниця - Аста Йонассон - подала на нього до суду.

Вона заявила, що актор напав на неї в номері готелю Атланти в 2010 році, коли вони працювали над фільмом "Форсаж 5: Пограбування в Ріо". А через кілька годин після звільнив, пише Reuters.

Аста зазначила, що він силою обмацував її груди та цілував її після того, як він провів ніч, розважаючи кількох жінок у своєму готельному номері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змушувала їсти банани з інтимних місць: співачку Lizzo звинуватили в домаганнях

У позові йдеться, що Він Дізель проігнорував чіткі заяви Йонассон про те, що вона не згодна на секс. Жінка розповіла, що актор змусив схопити його статевий орган, хоч вона кричала, щоб він зупинився. Потім, за словами Йонассон, Дізель притиснув її до стіни та мастурбував - він дозволив вивільнитися, лише коли закінчив. Після цього актор залишив номер готелю.

Автор: Getty Images
 

Через кілька годин після нападу в готелі Йонассон була звільнена з посади помічника Дізеля, стверджується в позові.

Колишня помічниця актора пояснила, що роками зберігала мовчання, бо "боялася виступити проти одного з найкасовіших акторів світу" та боялася, що її виженуть з кіноіндустрії.

Він Дізель ніяк не коментує звинувачення.

Соліста німецького гурту Rammstein Тілля Ліндеманна звинувачують у зґвалтуваннях. Прокуратура Берліна порушила проти нього кримінальну справу. На Ліндеманна написали дві заяви про насильство. Одну до прокуратури Берліна, іншу до поліції. Прокуратура розпочала розслідування. Кілька жінок звинуватили соліста з Rammstein у сексуальному насильстві.

Зараз ви читаєте новину «Віна Дізеля звинуватили в сексуальному насильстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути