пʼятниця, 03 лютого 2012 14:50

Зірка ситкомів вирішила стати президентом США

Зірка ситкомів вирішила стати президентом США

Актриса ситкомів Розанна Барр подала документи для реєстрації кандидатом на висунення в президенти США від партії "зелених", повідомляє Associated Press. На думку Барр, ані Республіканська, ані Демократична партія не роблять для народу США нічого хорошого, і вона може виправити цю ситуацію, якщо стане президентом.

"Демократи і республіканці куплені, їм платять фінансові ділки. Вони стверджують, що відстоюють інтереси простих людей, але насправді дбають про потреби того, хто заплатить більше. Мене купити не вийде", - цитує слова Барр британська The Times.

Деякі положення своєї передвиборної програми актриса виклала в твіттері. Зокрема, в разі перемоги на президентських виборах вона обіцяє провести реформу охорони здоров'я і списати населенню всі кредити, "вигнавши втришия з Федеральної резервної системи (ФРС) тих, кому американці винні гроші". Слоган кампанії Барр звучить так: "Голосуйте за мене, я вправлю їм мізки. Барр 2012".

Сама актриса, втім, сумнівається, що їй не вдасться не тільки стати президентом країни, але навіть виграти номінацію від "зелених". "Я майже упевнена, що висунуть Джилл Стейн, і я підтримаю її, але до тих пір я буду боротися", - написала вона в твіттері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці змінюються під характер сучасної війни

Джилл Стейн, лікар за освітою, є одним з чотирьох кандидатів на висунення в президенти США від партії "зелених". Крім неї і Барр, на висунення претендують Кент Месплей і Харлі Мікелсон. Свого кандидата в президенти "зелені" виберуть на конвенції, яка відбудеться в липні 2012 року в Балтіморі.

Розанна Барр є однією з найбільш відомих і популярних американських актрис ситкомів. Вона прославилася завдяки серіалу "Розанна", яке виходило на екрани в 1988-97 роках. Барр є лауреатом премій "Еммі" і "Золотий глобус" і має зірку на голлівудській Алеї слави.

Зараз ви читаєте новину «Зірка ситкомів вирішила стати президентом США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути