середа, 01 лютого 2012 11:55

Львівський ведучий спростував чутки про звільнення після передачі з Винничуком

Львівський ведучий спростував чутки про звільнення після передачі з Винничуком

У Львові ходять чутки, що ведучого популярного радіо "Львівська хвиля" Андрія Великого відсторонили від ефіру на три тижні.

По вечорах він веде ток-шоу "Наживо". 26 січня запросив у прямий ефір письменника Юрія Винничука. Подейкують, керівництво радіо "викликало його на килим" через те, що він двічі зачитував вірш "Убий пі***са". При чому озвучував нецензурні слова, що є в цьому творі.

Власником "Львівської хвилі" є Мирослав Хом'як, екс-податківець, колишній член СДП(о) . Говорять, саме він наказав відсторонити ведучого.

"Ці чутки - неправдиві, - розповів Великий Gazeta.ua. - Передача вийшла у четвер, а наступного дня зранку я вже катався на лижах в Карпатах. Поїхав у планову відпустку. Телефон вимкнув, бо там мороз нижче -20. Звідки пішли чутки про моє відсторонення — й гадки не маю. Взагалі, передача викликала резонанс серед слухачів. У прямий ефір нам безперестанку дзвонили, висловлювалися на захист Винничука. Львів'яни ж дуже люблять і цінують його. Але така увага до передачі аніскільки не здивувала керівництво редакції. Я запросив Юрія Винничука з власної ініціативи, керівництво погодило. А чому б і ні? У ток-шоу ми постійно говоримо про те, що хвилює людей. Щодо лайливих слів — то їх не було в ефірі. Вірш наперед начитав інший ведучий, записали так, щоб матюки "пікали".

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Львові молодь підтримала Юрія Винничука еротичними позами

З відпочинку Великий повернувся учора ввечері. Сьогодні зранку спеціально вийшов в ефір, щоб розвіяти чутки про себе.

"Офіційно сьогодні я ще у відпустці, а завтра виходжу на роботу. Буду в ефірі, як завжди — що будня зранку в ранковому шоу "Все й одразу" та щовівторка та четверга у вечірньому ток-шоу "Наживо", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Львівський ведучий спростував чутки про звільнення після передачі з Винничуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі