пʼятниця, 13 квітня 2012 17:27

Роднянський стане продюсером "Міста гріхів-2"

Роднянський стане продюсером "Міста гріхів-2"
Фото з сайту ogoniok.com

Олександр Роднянський візьме участь в роботі над фільмом "Місто гріхів 2" в якості продюсера. Про це повідомляє Heat Vision.

В середини березня 2012 року режисер першого "Міста гріхів" Роберт Родрігес заявив, що цього літа планує приступити до зйомок другої частини. Тепер ця інформація підтвердилася. Також стало відомо, що підбір акторів почнеться наступного тижня. Картина повинна вийти в прокат з підзаголовком "A Dame to Kill For" ("Жінка, заради якої можна вбити"). Фінансувати проект буде компанія Олександра Роднянського AR Films.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм колишнього львів'янина відкрив Дні польського кіно

Роднянський буде займатися продюсуванням ще однієї режисерської роботи Родрігеса - стрічки "Мачете вбиває" ("Machete Kills"). Ця картина є сиквелом до фільму 2010 року "Мачете".

Роднянський раніше працював в якості продюсера над такими російськими стрічками, як "Єлена", "В суботу", "Залюднений острів", "9 рота" і "Водій для Віри". Крім того, він продюсував стрічку "Машина Джейн Менсфілд", поставлену Біллі Бобом Торнтоном.

"Місто гріхів" вийшов в прокат в 2005 році. Стрічка була заснована на коміксах Френка Міллера. Постановкою фільму займалися Роберт Родрігес і автор коміксів. В якості запрошеного режисера над фільмом працював Квентін Тарантіно. У "Місті гріхів" знялися Міккі Рурк, Брюс Вілліс, Джессіка Альба, Бенісіо Дель Торо, Клайв Оуен і Рутгер Хауер.

Зараз ви читаєте новину «Роднянський стане продюсером "Міста гріхів-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі