понеділок, 19 вересня 2011 13:35

Вручення "Еммі" стало бенефісом товстих американок і карликів
20

Кейт Вінслет
Фото: Фото: Reuters
Кейті Холмс
Г’ю Лорі
Метт ЛеБлан
Джуліанна Маргуліс з чоловіком Кітом Ліберталом

У Лос-Анджелесі завершилася церемонія вручення нагород "Еммі". Цього року захід за кількістю зіркових учасників дуже нагадував "Оскар": Гвінет Пелтроу, Кейт Вінслет, Софія Вергара, Крістіна Хендрікс ...

Цього року четвертий рік поспіль серіал "Божевільні" визнаний кращим драматичним серіалом, а "Американська сімейка" другий рік поспіль перемогла в номінації кращий комедійний серіал.

В категорії міні-серіалів і телевізійних фільмів "Еммі" вперше в кар'єрі отримала актриса Кейт Вінслет, визнана кращою виконавицею головної ролі за роботу в телефільмі "Мілдред Пірс". Партнер Вінслет за телефільмом - Гай Пірс - названий кращим актором.

Нагорода "Еммі" вручається в 63-й раз. Вважається однією з найпрестижніших премій в сфері американського телебачення і вручається в десятках номінацій, у тому числі за кращий драматичний і комедійний серіали, кращим акторам і актрисам в цих двох жанрах, за кращі програми та розважальні шоу, за музичне та звукове оформлення, зачіски, грим, редагування, світло.

Кращою актрисою в драматичному серіалі стала Джуліанна Маргуліс - виконавиця головної ролі в "Хорошій дружині". "Еммі" за кращу чоловічу роль у драматичному серіалі отримав Кайл Чендлер, який зіграв у "Вогнях нічної п'ятниці". Нагородою також була відзначена робота сценаристів "Вогнів нічної п'ятниці". "Еммі" за кращу режисуру драматичного серіалу отримав Мартін Скорсезе за "Підпільну імперію".

Окремої згадки заслуговують вбрання знаменитостей. Так, Гвінет Пелтроу красувалася в досить сміливій мереживній чорній сукні від Pucci. А Кейт Вінслет вибрала досить сувору по фасону червону сукню з фігурним декольте.

Зараз ви читаєте новину «Вручення "Еммі" стало бенефісом товстих американок і карликів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі