Ексклюзиви
пʼятниця, 16 вересня 2011 20:56

Директор "ПростоПрінту": "Міліція блискуче помстилася. Упродовж тижня маємо покинути будівлю"

Директор "ПростоПрінту": "Міліція блискуче помстилася. Упродовж тижня маємо покинути будівлю"

Сьогодні Денис Олєйніков, директор "ПростоПрінт", яка друкує футболки "Спасибо жителям Донбаса", отримав припис, що фірма упродовж тижня має покинути приміщення.

Якої кількості футболок не дорахувались після акції?

- Міліціонери намагалися забрати два ящики. Схопили обидва, але другий в них відбили. Журналісти, які стояли на парапеті, встигли його вихопити. Так само в них відбили коробочку з благодійними внесками. Футболки міліціонери нам повернули, але він був неповний.  Забрали вони не багато, 35 штук приблизно. Важко сказати, які саме залишили собі міліціонери, бо в коробці булі різні розміри та кольори. Ті, що повернули, ми вчора і продали.

Благодійна акція вдала? Багато грошей назбирали?

- Усього за акцію продали чотириста футболок, виручили трішки менше 20 тис. гривень. Навколо футболок вчора був дикий ажіотаж і дефіцит. Продали все, навіть найменші і неходові розміри.  Найбільше просили "Спасибо жителям Донбаса" в різних варіаціях і "Кровосісі".

Ви говорили з міліціонерами? Вони вам пояснювали, що відбувалось і чому вони так діяли?

- З боку міліції зараз поширюється абсолютна дезінформація. Кажуть, що вони спілкувалися з власником футболок. Казали, що провели профілактичну бесіду і я до них не маю ніяких претензій. Це все брехня. Зі мною ніхто не говорив. Звичайно, що я маю до них претензії і буду мати їх надалі. Проте міліція здійснила блискучий акт помсти. Сьогодні отримали повідомлення, що упродовж тижня маємо покинути нашу будівлю. Це триповерховий будинок на вул. Садовій неподалік метро Славутич.  Їм мало було того, що вкрали все обладнання. Пішла війна.

Що ви плануєте робити далі? Акції ще будете проводити?

- Обов'язково. Наступного тижня поїдемо в тур по регіонам. Потім повернемося в Київ. Будемо проводити акції, поки не продамо всі футболки, або поки в нас все не заберуть і не посадять в тюрму. Саме такий сценарій реалізується по відношенню до мене.  Нам був посланий сигнал - або змирюємося, замовкаємо, або далі тривають дії проти нас. Через те, що ми відповіли дією, вони теж. Зараз вони по другому колу допитують партнерів та постачальників. Їх цікавить будь-яка інформація відносно мене. Упродовж тижня маємо зупинити виробництво, додруковуємо величезну кількість тиражів і будемо їхати з ними по регіонам. Розкуплять ці, будемо наступні друкувати.

Вам особисто погрожували?

- Міліціонери погрожували не нам, а нашим партнерам - "Спільній справі". Розумієте, що хлопці з "Беркуту" робили свою справу. Вони мене і особисто не знають, їм дали команду "фас", вони і розірвали. Єдине, що мене здивувало, начальник "Беркуту" на моє запитання - хто старший, відповів: "Ти знаєш хто і з ким тобі вирішувати цю проблему".  Це зафіксовано на відео.

Зараз ви читаєте новину «Директор "ПростоПрінту": "Міліція блискуче помстилася. Упродовж тижня маємо покинути будівлю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

203

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути