пʼятниця, 16 вересня 2011 09:13

У міліції запевняють, що не били продавців футболок "Спасибо жителям Донбасса..."

У міліції запевняють, що не били продавців футболок "Спасибо жителям Донбасса..."

Працівники столичної міліції не били продавців футболок "Спасибо жителям Донбасса...".

Про це повідомили в Головному управлінні МВС України в Києві.

Там наголосили, що інформація, яка поширилася у ЗМІ, про те, що, начебто, працівники столичної міліції побили учасників акції та вилучили всю продукцію компанії "ПростоПрінт" не відповідає дійсності.

У міліції розповіли, що 14 вересня група громадян подала заявку до Київської міської Державної адміністрації в м. Києві про проведення заходів на майдані Незалежності 15 вересня цього року  з  18 до 21 години у рамках проведення Міжнародного благодійного народного  ярмарку.

"Під час проведення заходів, група громадян розпочала акцію щодо розповсюдження сувенірної продукції. Згідно чинного законодавства подібні дії трактуються, як рекламно-благодійна акція в неустановленому місці",- наголосили в міліції.

В ГУ МВС Києва розповіли, що працівники міліції "попередили учасників акції про незаконність їх дій та запропонували припинити протиправні дії". "Цю пропозицію учасники акції проігнорували. Тоді працівники міліції припинили протиправні дії та вилучили близько 30-ти одиниць рекламної продукції", - запевнили у главку.

Встановивши джерело походження цієї продукції, правоохоронці запросили власника до ТВМ № 4 Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві , провели з ним профілактичну бесіду та повернули вилучені вироби.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Беркут" "вкрав" 400 футболок з написом "Спасибо жителям Донбаса за президента ананаса"

"Під час спілкування жодних претензій до дій працівників міліції власник продукції не виказував. Жодних силових заходів під час припинення протиправних дій до учасників акції не застосовувалися. Інформація про це, поширена Інтернетом, не відповідає дійсності", - наголосили в міліції.

Нагадаємо, що 15 вересня активісти компанії "ПростоПрінт" провели на Майдані акцію-ярмарок із продажу продукції зі скандально-відомим написом "Спасибо жителям Донбасса...". Як повідомлялося, міліція розігнала акцію і вилучила у активістів частину товару. Крім того, повідомлялося, що працівники правоохоронних органів застосували проти організаторів заходу силу.

Раніше правоохоронні органи розгромили офіс компанії "ПростоПрінт" та вилучили частину техніки та товару, мотивуючи це тим, що компанія виробляла підробну сувенірну продукцію до ЄВРО-2012. У компанії запевняють, що дії "Беркуту" повязані із виготовленням фотбулок із написом "Спасибо жителям Донбасса...".

Зараз ви читаєте новину «У міліції запевняють, що не били продавців футболок "Спасибо жителям Донбасса..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути