четвер, 13 травня 2010 13:50

Хлопчик, який вижив в авіакатастрофі в Тріполі, втратив батьків і брата

Хлопчик, який вижив в авіакатастрофі в Тріполі, втратив батьків і брата

Єдиний вцілілий в авіакатастрофі літака Airbus A330 9-річний хлопчик залишився сиротою. ЗМІ називають його ім'я - це Рубен ван Ассау. У ПАР він їздив з 11-річним братом і батьками. Всі вони летіли разом в літаку Afriqiyah Airways.

Зараз далекі родичі Рубена виїхали в Тріполі для впізнання. Члени сім'ї, які бачили кадри з врятованою дитиною, зняті в лікарні, не впевнені на 100%, що це саме він. МЗС Нідерландів відмовляється давати офіційну інформацію про дитину до впізнання.

Джерела повідомили ЗМІ, що хлопчик, коли його знайшли, повторював одне слово - "Голландія", потім від нього почули ім'я "Рубен".

Лікарі зробили хлопчику операцію на кістках ніг. За словами глави Мінтрансу Лівії Мохаммеда Зідана, операція пройшла успішно. За інформацією медиків, голландський хлопчик був доставлений до лікарні відразу після авіакатастрофи з відкритими переломами обох ніг у чотирьох місцях, кровотечею і великою крововтратою. Після проведення операції хлопчик був відключений від апарату штучного дихання. Його стан лікарі оцінюють як задовільний.

Таке ж диво сталося рік тому неподалік від Коморських островів, коли в авіакатастрофі над Індійським океаном вижила лише 10-річна дівчинка.

"Діти виживають за подібних обставин тому, що вони більш легкі, більш гнучкі, з більш еластичними зв'язками, що вони майже як кішки, які стрибають з високих стін і дерев - і нічого з ними не відбувається", - пишуть газети.

Вхід в палату хлопчика заставлений кошиками квітів, які приносять у лікарню жителі Тріполі.

GZT
Зараз ви читаєте новину «Хлопчик, який вижив в авіакатастрофі в Тріполі, втратив батьків і брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути