субота, 15 липня 2006 11:17

Ізраїль почав бомбити Тріполі

 

Ізраїльська авіація вперше з початку військової операції в Лівані нанесла удар по передмістю Тріполі. Ціллю став покинутий полігон ліванської армії, передає агентство AFP з посиланням на ліванську поліцію.

На півдні Лівану ізраїльські літаки розбомбили паливний склад біля міста Сайда. Внаслідок нальоту загинув єгипетський робітник. Ще троє людей загинуло в результаті удару ізраїльської авіації по цілях в північно-східній частині Лівану, поряд з кордоном Сирії.

У Бейруті з ізраїльських літаків скинули листівки, на яких лідер екстремістського угрупування "Хізбалла" шейх Хасан Насралла зображений у вигляді кобри, що приготувалася до нападу на ліванську столицю. Текст на листівках свідчить: "Народ Лівану, остерігайся. Він здається братом, але він - змія".

Раніше Насралла оголосив про початок відкритої війни проти Ізраїлю за всіма напрямками. Він виступив з такою заявою після ізраїльського нальоту на штаб-квартиру "Хізбалли" в південній частині Бейрута. Ізраїльське командування віддало наказ про знищення Насралли, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль почав бомбити Тріполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути