пʼятниця, 14 листопада 2008 09:21

Чоловік, який народив дочку цього літа, знову завагітнів (ФОТО)

Американець зі штату Орегон Томас Біті, який народив дівчинку цього літа, завагітнів знову. Першою про цю новину розповіла популярна ведуча каналу ABC Барбара Уолтерс, повідомляє NEWSru.com.

Біті одружений. Дружина Ненсі, у якої видалено матку, на відміну від нього самого, мати дітей не може. Але виходить так, що у них є дитина - дівчинка, народжена ним.

На питання, чи вважають вони себе звичайною сім"єю, Біті відповідає так: "Ясна річ. Ми - жінка, чоловік і дитина".

Втім, чоловіком у прямому сенсі 34-річного Біті вважати все ж таки не можна: він з"явився на світ жінкою на ім"я Трейсі Лагондіно.

У юнацькі роки Логондіно навіть брала участь у конкурсі краси "Юна Міс Гаваї". Проте десять років тому їй зробили часткову операцію зі зміни статі: видалили груди і ввели гормони. Але жіночі репродуктивні органи збереглися. Пізніше, щоб завагітніти, Біті перестав робити ін"єкції гормональних препаратів, і у нього знову почалися місячні.

Через рік, змінивши дев"ять лікарів він, нарешті, зміг зачати дитину замороженою донорською спермою, але виявилось, що у нього позаматкова вагітність, яка вимагає хірургічного втручання.

Дочка у пари народилася 29 червня у пологовому будинку містечка Бенд, штату Орегон. Після 40-годинних переймів Біті став щасливим батьком дівчинки.

Втім, за словами американських коментаторів, випадок з Біті - не перший у своєму роді. Ще у 2000 році преса писала про людину, яка завагітніла після того, як змінила стать і офіційно стала чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який народив дочку цього літа, знову завагітнів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути