вівторок, 30 квітня 2024 10:41

Нова культура алкошопінгу: Київський КПК представив удосконалені пакувальні рішення для пляшок на Wine&Spirits
Подія

Автор: papir.kiev.ua
  Виставка Wine&Spirits Trade Show відбулась 26-27 квітня у столичному Гольф-Центрі
Виставка Wine&Spirits Trade Show відбулась 26-27 квітня у столичному Гольф-Центрі

Елегантність та екологічність, помножені на стовідсоткову надійність: тара для e-commerce від Київського картонно-паперового комбінату не лише зберігає елітну алкогольну продукцію цілою і неушкодженою, а й підкреслює цінність вмісту, створюючи вау-ефект для покупця. Пакувальні новинки, орієнтовані на пляшковий сегмент, виробник презентував на щорічному Wine&Spirits Show.

Виставка Wine&Spirits Trade Show відбулась 26-27 квітня у столичному Гольф-Центрі - вже вшосте цей майданчик збирає для нетворкінгу байєрів великих торговельних мереж, постачальників якісних спиртних напоїв, супутньої продукції та інших гравців ринку. Київський КПК, який першим з вітчизняних підприємств розпочав промислове виробництво спецтари для електронної комерції, представив на заході новаторські пакувальні рішення для алкогольної індустрії.

Автор: papir.kiev.ua
  Київський КПК, який першим з вітчизняних підприємств розпочав промислове виробництво спецтари для електронної комерції, представив на заході новаторські пакувальні рішення для алкогольної індустрії
Київський КПК, який першим з вітчизняних підприємств розпочав промислове виробництво спецтари для електронної комерції, представив на заході новаторські пакувальні рішення для алкогольної індустрії

Після презентації на попередній виставці Wine & Spirits Ukraine 2023 ККПК удосконалив конструктивні рішення та запустив у серійне виробництво декілька нових пакувальних розробок для виноробних компаній і дистриб'юторів спиртного, а також для рітейлерів і компаній, що спеціалізуються на операціях фулфілменту.

Ідеться як про індивідуальне паковання wine-box, так і про універсальні рішення, адаптовані під особливості скляної тари для різних типів хмільної продукції, що дозволяють сформувати єдиний компактний пакунок вмістом від 1 до 12 пляшок.

Зручна конструкція пришвидшує процес обробки замовлення та забезпечує надійне транспортування вишуканих напоїв. Бокс оснащений зовнішніми захисними виступами особливої форми, які створюють своєрідну демпферну підкладку. Таким чином, у випадку падіння чи удару пошкодитись може лише зовнішня оболонка паковання, але не його внутрішня частина і вміст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У wine box від Київського КПК доставляють елітні напої, а не бите скло

Як продемонстрував проведений комбінатом краш-тест, скляні пляшки убезпечені від биття з усіх сторін. Відтак новація Київського КПК економить не лише витрати матеріалу й часу, але й кошти та репутацію продавця, оскільки відпадає потреба в страхуванні чутливої й дорогої продукції. А ризики отримання рекламацій від клієнтів - практично нульові.

Автор: papir.kiev.ua
  Новація Київського КПК економить не лише витрати матеріалу й часу, але й кошти та репутацію продавця, оскільки відпадає потреба в страхуванні чутливої й дорогої продукції
Новація Київського КПК економить не лише витрати матеріалу й часу, але й кошти та репутацію продавця, оскільки відпадає потреба в страхуванні чутливої й дорогої продукції

Гофрокартон, з якого виготовлені бокси, повністю підлягає вторинній переробці, а саме паковання може бути повторно використане у випадку повернення товару. Крім того, запечатування коробки відбувається за допомогою клею постійної липкості і не потребує скотчу, а розпаковка за допомогою відривної стрічки дозволяє уникнути застосування гострих інструментів. Це робить новинку від ККПК на 100% безпечною та екологічною.

Ще один плюс wine-box для виробників і продавців алкопродукції - можливість кастомізації паковання. Брендоване "вбрання" для вишуканих напоїв створює у споживачів емоційні враження і спонукає їх робити повторні замовлення.

Наразі зручність і вигоду новації вже оцінили провідні логістичні оператори (Нова пошта, Meest Express) та онлайн-маркети (MAUDAU). А під час виставки Wine&Spirits стенд Київського КПК зацікавив і провідних виробників та дистриб'юторів алкогольної продукції.

Зараз ви читаєте новину «Нова культура алкошопінгу: Київський КПК представив удосконалені пакувальні рішення для пляшок на Wine&Spirits». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути