вівторок, 30 квітня 2024 12:11

Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя: астрологиня вразила любовним гороском на травень

Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя: астрологиня вразила любовним гороском на травень
Цього місяця знайти свою пару на все життя вдасться Терезам, Дівам і Стрільцям. Фото: pixabay.com

У травні знайти свою долю мають шанс сміливі і відкриті персони. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Помітите на собі, що таке закон карми, - каже астрологиня. - Доведеться відповідати за свої вчинки. Навіть коли жартуєте, не кидайте слів на вітер. Легко буде зруйнувати стосунки. Кризу переживуть пари, які готуються до шлюбу. Дехто передумає створювати сім'ю. Можете опинитися у любовному трикутнику. Зробити вибір буде непросто. Одруженим краще залишитися вірними партнерам. На порозі часто з'являтимуться гості. Щоб здатися щедрими, ви часто витрачатимете великі суми грошей і відмовлятимете собі у новому одязі чи аксесуарах. Досить жертвувати власною насолодою, аби догодити комусь. Цього місяця знайти свою пару на все життя вдасться Терезам, Дівам і Стрільцям. Для цих трьох знаків доля готує особливу зустріч. Познайомитися з майбутніми обранцями маєте шанс у потязі, в черзі до каси чи кінотеатру. Це будуть особливі зустрічі".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Збільшується відстань між вами і партнерами. Лякатиме невизначеність в особистому житті. Не поспішайте змінювати друзів і коханих.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відвідайте батьків. Не відмовляйтеся від участі у родинних застіллях. Прийміть запрошення на новосілля та хрестини.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

На емоційний зрив провокуватимуть діти та літні родичі. Поставтеся до їхніх витівок з гумором. Сприяйте розвитку талантів у дітей. Допомагайте їм досягати цілі. Записуйте на музику, малювання чи у спортивну секцію.

Рак (22 червня - 22 липня)

Навчання, листування і відрядження сприятимуть змінам в особистому житті. Довіряйте коханим. Вибачайте і менше критикуйте. Не варто стригтися і фарбувати волосся. Результат засмутить.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ви легко закохуватиметеся. Обранці відповідатимуть вам взаємністю. Вчасно відмовте набридливим залицяльникам.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не намагайтеся будь-що привернути увагу коханих до своєї персони. Замість того, щоб зблизитися, спонукатимете партнерів віддалитися від вас. Зачекайте з освідченням і цивільним шлюбом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці два знаки отримають унікальний шанс - астрологиня назвала щасливчиків

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Усе не подобатиметься. Здивувати вас позитивними новинами буде непросто. Ризикуєте перетворитися на боркунів на роботі і вдома. Поважайте вибір інших, дозвольте їм бути собою. Реєстрацію шлюбу відкладіть на червень.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

На вас чекають позитивні звістки. Рідні і друзі охоче повчатимуть і критикуватимуть. Вислухайте, але зробіть по-своєму. Фінансова ситуація покращиться. Шукайте пару. Є всі шанси знайти людину, з якою поберетеся до кінця року.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Знайти пару буде непросто. Щоб відігнати почуття самотності, проводьте час у колі друзів. Тягнутиме на солодке. Ризикуєте набрати зайву вагу. Відвідуйте спортзал. Тут маєте шанс познайомитися з майбутнім обранцем.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто відновлювати старі стосунки. Партнери вкотре розчарують своєю поведінкою, провокуватимуть на конфлікт. Змиріться: як було, уже не буде. Але стане краще.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Кохані викликатимуть ревнощі. Проігноруйте їхній флірт зі знайомими. Тільки це зараз здатне зберегти спокій у вашій родині.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Заради примирення з батьками, друзями і сусідами доведеться пожертвувати власними інтересами. Не скупіться на подарунки. Вони краще за слова допоможуть помиритися з коханими та підняти їм настрій.

Травень принесе українцям багато гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя: астрологиня вразила любовним гороском на травень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути