понеділок, 13 лютого 2012 17:03

Спецтема: Закриття EX.ua

Слідчого скандальної справи EX.UA із органів не звільняли

Слідчого скандальної справи EX.UA із органів не звільняли

Слідчий Тетяна Базько, яка вела справу EX.UA, не була звільнена з органів внутрішніх справ на наступний день після того, як скандал із закриттям сайту отримав розголос. Зараз вона працює у  Печерському РУ ГУ МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через скандальну справу EX.UA в органах почалася чистка

"Я не знаю, але не думаю, що когось звільнили через справу із закриттям сайту EX.UA. Могли відсторонити від справи, але звільнити - ні", - розповів начальник Управління зі зв'язків із громадськістю МВС України Володимир Поліщук.

"Справа в неї зараз не знаходиться. Розслідування передали від Печерського до столичного главку. Тому і змінились слідчі. Вона не звільнена, сьогодні зранку Тетяна була на роботі, зараз поїхала на завдання", - розповіли у Печерській міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реакція на закриття EX.ua була бурхливіша, ніж на арешти Тимошенко"

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що група, яка розслідувала справу EX.UA опинилася під пресом внутрішніх перевірок. Слідчих нібито перевіряють на предмет замовлення скандальної справи відомого файлообмінника.

Слід відзначити, що домен популярного українського файлообміннику EX.UA працює: сайт відкривається, також на веб-ресурсі функціонує пошук. Водночас закачати деякі відео та аудіо немає можливості, оскільки "файли тимчасово недоступні".

Зараз ви читаєте новину «Слідчого скандальної справи EX.UA із органів не звільняли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути