середа, 14 вересня 2011 18:12

У Черкасах згорів "БМВ" голови районної фракції "Батьківщина"

У Черкасах згорів "БМВ" голови районної фракції "Батьківщина"

13 вересня о 2.10 ночі в Черкасах на вулиці Рози Люксембург спалахнув зелений автомобіль "БМВ 525" 39-річного Євгена Геращенка. Він є головою фракції "Батьківщина" у Черкаській районній раді.

"Першим пожежу побачив сусід з першого поверху. Він і викликав рятувальників. Близько четвертої ранку вони подзвонили до мене й сказали, що моя машина згоріла. Я спустився вниз. Машина згоріла, навіть диски розплавилися. Залишилася лише металева частина. Геть розплавилися диски на колесах. Приїхала експертиза. Якщо машину підпалили, то порушать кримінальну справу.

Якщо там сталося коротке замкнення, що найменш ймовірно, тоді не будуть. Машина застрахована звичайною страховкою, яка не поширюється на пожежі. Стояла біля будинку "все життя". У мене немає ніяких версій. Я нікому нічого поганого не робив. Хоч, можливо, це пов'язано з політичною діяльністю. Але мені ніхто не погрожував, я ніяких дискусій ні з ким не вів", - розповів телефоном Gazeta.ua Геращенко.

Напередодні він повернувся з Києва з наметового містечка, де був черговим. Разом з ним машиною їздили і його однопартійці. Після повернення скинулися на бензин і повністю заправили бак автомобіля.

"Слава Богу, вибуху не сталося. Коли вийшов до машини, подумав, може Бог від чогось гіршого відвів. Мало, що в житті буває. Де гарантії, що я не міг потрапити в якусь аварію... Дякуючи якомусь придурку", - додав Геращенко.

Збитки від пожежі, за словами Євгена Вікторовича, становлять 15 тисяч доларів. За попередніми даними міліції, причиною пожежі став підпал.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах згорів "БМВ" голови районної фракції "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути